
Mida teha maasikatest siis, kui peenralt söömisest isu täis? Prantsuspärase kohviku Café Lyon peakokk Raul Tee ja peapagar Roman Klotsihhin jagavad lennukaid ideid.
Mida teha maasikatest siis, kui peenralt söömisest isu täis? Prantsuspärase kohviku Café Lyon peakokk Raul Tee ja peapagar Roman Klotsihhin jagavad lennukaid ideid.
Omamaiste maasikate aeg on üürike, sestap võiks neid süüa ilma igasuguse kokakunstita nii palju, kui sisse mahub, kas või seepärast, et C-vitamiini on neis eriti rohkelt. Kui aga sellest on küll saanud, siis lähenege asjale loominguliselt, julgustab Café Lyoni peakokk Raul Tee maasikatega uusi retsepte katsetama. Ning piirduma ei pea üksnes kookide või muu magusaga, sest ka salatitesse ja kastmetesse on neil marjadel asja.