
Arter stardib retseptiseeriaga, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kokad jagavad lugejatega mõnd oma toiduretsepti. Alustame kümnendast, Leib Resto ja Aiast ning selle peakokast Kristo Malmist.
Arter stardib retseptiseeriaga, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kokad jagavad lugejatega mõnd oma toiduretsepti. Alustame kümnendast, Leib Resto ja Aiast ning selle peakokast Kristo Malmist.
Leib Resto ja Aed on üks neid söögikohti, mille köögis on au sees Eesti juured ja kohalik põhitooraine. Seal hinnatakse lihtsaid kooslusi, mitte taldriku paljude maitsetega ülekoormamist. Ka toiduga sobituv veini- ja õllekaart on klass omaette, sest selle on kokku pannud üks Eesti paremaid sommeljeesid, Kristjan Peäske – üks restorani omanikest.