Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühadeküpsetis Briti moodi

Jõhvika-õunapuding karamellikastmega. FOTO: Pille Petersoo

Nami-Nami toidublogi perenaine Pille Petersoo soovitab jõulueelseks ajaks pudingit, mis on eriti maitsev koos vanillijäätisega.

Tellijale Tellijale

Britid armastavad pudingit, millel küpsetamise käigus tekib pudingunõusse ka kaste. Seda tüüpi dessertidel on lausa eraldi nimi, self-saucing pudding. Nõnda võib valmistada hulgaliselt eri maitsega pudingeid. Minu lemmikuks on jõhvikate ja õuntega variant koos pruunist suhkrust karamellikastmega.

Jõhvika-õunapuding karamellikastmega

12.12.2014 15.12.2014
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto