
Arter jätkab retseptisarja, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kkad jagavad oma toiduretsepte. Seekord on järg kaheksanda käes: üles astub läinud kuul viieseks saanud kohvik Moon ja üks selle peakokkadest, Roman Zaštšerinski.
Arter jätkab retseptisarja, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kkad jagavad oma toiduretsepte. Seekord on järg kaheksanda käes: üles astub läinud kuul viieseks saanud kohvik Moon ja üks selle peakokkadest, Roman Zaštšerinski.
Muutunud ei ole kahe tähtkoka, Roman Zaštšerinski ja tema tädipoja Igor Andrejevi ning naise Jana Zaštšerinski rajatud kohvikus-restoranis Moon selle viie aastaga suurt midagi. Kui muidugi välja arvata see, et Moonil on eksperimenteerivama köögiga sõsar Kolm Sibulat, kahe maja peale on töötajaid juba kuuskümmend ja mehed välja õpetanud uusi «zaštšerinskeid-andrejeveid», keda võib usaldada ka siis, kui neid endid köögis ei ole.