T, 7.02.2023
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Toidublogi: kergem keedus suitsukalast

, Nami-Nami
Toidublogi: kergem keedus suitsukalast
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Suitsukalasupp Cullen skink.
Suitsukalasupp Cullen skink. Foto: Pille Petersoo

Pärast pidusööke võiks kõhule supiga puhkust anda. Nami-Nami toiduportaali perenaine Pille Petersoo soovitab šotlaste suitsukalasuppi.

Šoti köögis on mitmeid populaarseid suppe. Cock-a-leekie on maitseküllane kana-porrusupp mustade ploomidega, millele mõnikord lisatakse peotäis riisi või odrakruupe. Scotch broth on lambalihasupp kruupide ning juurviljadega, ideaalne talveõhturoog. Cullen skink on suitsukalasupp, mida peetakse vähemalt Briti saarte parimaks kalasupiks – ja selle retsepti tahangi teiega jagada.

Märksõnad
Tagasi üles