Toidublogi: kergem keedus suitsukalast

2 min lugemist
Suitsukalasupp Cullen skink. FOTO: Pille Petersoo

Pärast pidusööke võiks kõhule supiga puhkust anda. Nami-Nami toiduportaali perenaine Pille Petersoo soovitab šotlaste suitsukalasuppi.

Tellijale Tellijale

Šoti köögis on mitmeid populaarseid suppe. Cock-a-leekie on maitseküllane kana-porrusupp mustade ploomidega, millele mõnikord lisatakse peotäis riisi või odrakruupe. Scotch broth on lambalihasupp kruupide ning juurviljadega, ideaalne talveõhturoog. Cullen skink on suitsukalasupp, mida peetakse vähemalt Briti saarte parimaks kalasupiks – ja selle retsepti tahangi teiega jagada.

09.01.2015 12.01.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto