Külma ilma kuumad hõrgud

5 min lugemist
Jahu imevähe: soe šokolaadikook koosneb põhiliselt tumedast šokolaadist, võist ja munast. FOTO: Kaupo Kikkas

Külm paneb šokolaadi järele isutama? Saaremaa kokk Toomas Leedu jagab nõu, kuidas kapriissest šokolaadist kodus kokakunsti teha. Liiati, tükike tumedat maiust ei tee tervisele sugugi halba.

Tellijale Tellijale

Sama vääramatu kui soov palava ilmaga süüa jäätist või sorbeed, on pakasega isu kuuma, kaloririkka ja tugeva maitsega magustoitude järele, tõdeb Kuressaare GOSpa ja Kuursaali peakokk Toomas Leedu. Paljudes neist on peategelaseks just šokolaad. 

09.01.2015 12.01.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto