Sisukord
Eesti
Postimees
30.01.2015
Eesti Dilbert Kampaaniavigade edetabel Rahvastikuteadlane: töökohad kõigepealt Kommunismiohvrite memoriaal tuleb Maarjamäele Komisjon võtab ajateenijate laenuteema taas üles Erakonnad lubavad valimistel mullust lund Konkurentsivõime euroraha ähvardab pihustumine Riigikogu tühistas alaealiste abordipiirangu Tagakülg Lastekaitse Liit taunis kõurikut käsitlevat telelugu Kohus ei vabastanud Herman Simmi enne tähtaega Teerulliga kutsuti toetama originaalloomingut Eesti lühiuudised Piirivalve ajaloolised ülesvõtted kolisid filmiarhiivi Horoskoop Eesti kokk katsus rammu toidumaailma vägevatega Majandus Komisjon võtab ajateenijate laenuteema taas üles Majanduse lühiuudised Eesti Pank võib hakata ostma riigifirmade võlakirju Erakonnad lubavad valimistel mullust lund Kuu aega vanurite külalistemajas elanud ärimees jättis arve maksmata Välismaa Hinne B—: EL näitas mullu Venemaa suhtes tavatut ühtsust Välismaa lühiuudised Hinded Euroopale: suhted USAga B+, immigratsioon D+ Arvamus Ukraina kangelane: me vajame hädasti abi, relvaabi! Indrek Kuus: Virve läks rikki Postimees 1930. aastal Carlos Ivan Vargas: e-Eesti ehk lihtsuse keerukus Juhtkiri: Strateegiline koostöö või taktikaline laristamine? Henrik Roonemaa: seda maja pole olemas, seda lille pole olemas Siim Ruul: Valimisdebatt ETVs — iga algus on raske Päeva karikatuur Kultuur Mustonenfest — barokk-punki, Kesk-Euroopat ja juudi müstikat Sport Spordi lühiuudised Vali tuul muutis laskmise loteriiks Kalev sai Balti liiga play-off’is raske võidu Rahvuskoondis raha eest: saab nii tulemuse kui ka lojaalsuse Tallinn Kommunismiohvrite memoriaal tuleb Maarjamäele Tarbija Hoopis teistmoodi Hiina Meelelahutus Koomiks

Eesti kokk katsus rammu toidumaailma vägevatega

1 min lugemist
Eesti liharoog. FOTO: Bocuse d’Or
Eesti tiim – peakokk Dmitri Haljukov (paremalt), abikokk Dmitri Fjodorov ja treener Emmanuel Wille. FOTO: Bocuse d’Or
Eesti kalaroog. FOTO: Bocuse d’Or

Eesti esindaja maailma kõige mainekamal kokandusvõistlusel Bocuse d’Or, Tallinna restorani CRU peakokk Dmitri Haljukov kordas teisipäeval Eesti senist parimat tulemust, saades 14. koha. Mehe sõnul oli punktisumma väga hea ning ta jäi oma esinemisega tippvõistlusel Prantsusmaal Lyonis igati rahule. Kuld läks Norrasse, hõbedale tuli USA ja pronksi sai Rootsi. Parima kalaroa valmistas Jaapan ja parim liharoa Soome.

Viis ja pool tundi kestnud finaalis esitas ligi kaks aastat treeninud Eesti tiim kohustusliku liha- ja kalaroa. Põhitoorainetena kasutati pärlkana ja jõeforelli. Võistlustöös kasutati palju kohalikke tooraineid: puravikke, tilli, Peipsi sibulaid, Saaremaa vähisabasid, kodumaiseid juurikaid.

Seotud lood
    29.01.2015 31.01.2015
    Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
    LOGI SISSE
    Sul ei ole kontot?
    Loo Minu Meedia konto