Sisukord
Arhiiv
Postimees
19.02.2015
Eesti Male Mälumäng Dilbert Horoskoop «Roosa kampsun» Palju õnne Eesti lühiuudised Sargveres jäi kakskümmend neli peret peavarjuta Salaja üle piiri tulijad on asunud kasutama uut taktikat Galerii: melu Dolby Theatre ümbruses Hollywood boulevardil Geenikombinatsioonid mõjutavad depressiooni kujunemise ohtu Vabaerakond ja EKRE riigieelarve lõhkimineku pärast ei muretse Psühhiaater: antidepressandid ei tekita sõltuvust Majandus Savisaare panga juht: me ei meelita kliente sularahatehingutega Välismaa Prokurör soovitas Strauss-Kahni süüdistustest loobuda Juba 69 päeva nälginud Ukraina lendur ei anna alla Välismaa lühiuudised Kuulsad näljaprotestijad Arvamus Rein Veidemann: järeletegemine soovitatav Astrid Hiisjärv: liiga noor, et juua Juhtkiri: Pank pole linnapood Postimees 1900. aastal Taavi Veskimägi: aktsia riigivarana pole saatanast Toomas Kiho: soomustuda või soomestuda? Päeva karikatuur Kultuur «Roosa kampsun» Fuensanta Nieto: arhitektuur on inimestele Sport Rock kaotas play-off’i lootuse Spordi lühiuudised MM nagu 1993? Mae: oleme nüüd paremad Tallinn Kauaoodatu pandi lõpuks käima Tarbija Väikese vimkaga tort vabariigi aastapäevaks Tartu Meistrid ja muuseum tõstavad lamba ausse Jüri Ginter: Tartu linn tunnistab oma võimetust Tiia Teppan: Tartu oma riigigümnaasium Tartus esineb rühmvõimlemise koorekiht Selfi aitab toetada puuetega laste hoiukodusid Urmas Klaas: tänud tartlastele annetuste eest Rael Artel: näitustel võiks käia kunsti, aga mitte skandaali pärast Väike Karu paneb ühe lasteaia kinni Meelelahutus Koomiks Sudoku

Väikese vimkaga tort vabariigi aastapäevaks

2 min lugemist
Üllatuskook sini-must-valge lipuga. FOTO: Erakogu

Kook peaks kindlasti olema tarretatav, kuid võib koosneda põhiosas igaühe enda maitse järgi valitud komponentidest. Oluline on meeles pidada, et kõik värvid ilusti esile tuleksid. Koogi valmistamisel on mitu etappi. Esmalt tuleb kiht kihi järel tarretada trikoloor ja lasta iga kiht enne järgmise lisamist korralikult tarduda. Seejärel valmistada muu täidis ja lasta jällegi taheneda. Lõpuks valmistada kattevaap ja meelepärane kaunistus, õpetab hobikondiiter Maris Meus.

Tellijale Tellijale

«Küpsetan omaks lõbuks, kui põnevaid ideid tuleb,» rääkis igapäevaselt Tartu Ülikooli muuseumi projektijuhina töötav Maris Meus. Eelmise aasta vabariigi aastapäevaks tuli tal idee teha trikolooriga tort. Pisut nuputamist ja katsetamist ning valmis tort, mis on järele tegemist väärt.

18.02.2015 20.02.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto