Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peakokk tuli hotellirestoranist kaitseväkke

Kaitseväe peakokk Kaie Karu rääkis, et vastutus on armees suurem kui restoranis. FOTO: Jaanus Lensment

Ligi 15 aastat Tallinki laevadel ja hotellis koka ja peakokana töötanud Kaie Karust sai pooleteise aasta eest kaitseväe esimene peakokk.

Tellijale Tellijale

«See tööpakkumine tundus väga põnev ja kuna ma olin pikalt Tallinkis olnud, oli töö justkui ammendud. Ja see ametinimetus kõlas nii uhkelt, et miks mitte proovida,» rääkis kaitseväe peakokk Kaie Karu.

Kaitseväe pakkumine tundus nii põnev, et sellele kandideerimist kaalus ka Kaie abikaasa, kes samuti on Tallinkis tööl. «Meil oli isegi peresisene arutelu, kumb peaks kandideerima,» rääkis naine. Kuigi peakoka tiitlit kandis naine ka oma eelmises töökohas, siis päris sama see töö tema sõnul siiski ei ole. «Restoranis olin ma reaalselt kohapeal ja igapäevaselt puutusin köögitööga kokku, aga nüüd see nii ei ole. Ma käin küll üle Eesti erinevate väeosade köökides, aga füüsiliselt ma ei tööta köögis,» selgitas ta.

25.02.2015 27.02.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto