Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maitsvad lõunad USA saatkonnas

Pedro Kanapee toidublogija FOTO: Erakogu

Kevadise uustulnukana on pealinna peenemate söögikohtade hulka tõusnud – ülla, ülla! – USA saatkond!

Tellijale Tellijale

Esialgu vaid personaalsete kutsetega ja kitsamale ringile orienteeritud söögikoht on võitmas maiasmokkade südameid koduse köögi ja tähelepaneliku teenindusega. Tänu paarile sõbrale õnnestus Juurika toidublogil saada ihaldatud kutse ning nii seadsimegi sammud USA saatkonda.

Avaakordi andis hõrgult medium-raw pardipersetarretis Cincinnati maapähklivõi ja vahtrasiirupiga. Üllatuslikult lubas kuuma pardiperse pisut puljongine, ent tummine mekk maapähklivõid aimata vaid vihjamisi ning sobiks seega hästi ka neile, keda nussa-kreem tavaliselt aplodeerima ei pane. 

13.03.2015 16.03.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto