Sisukord
Maitsemeel
Postimees
28.03.2015
Eesti
Siin on aasta teatriauhinnad!
Male
Mälumäng
Dilbert
Horoskoop
Palju õnne
Eesti lühiuudised
Tagakülg
Eesti lühiuudised
Kõhklusliit üritab kokku leppida enne esmaspäeva
Majandus
Palo nõuab raudteejuhi lahkumist
Välismaa
Pilooti enam üksi jätta ei taheta
Briti valimiskampaania sai avalöögi teledebatiga
Ühes Prantsuse Alpide väikeses külas on suur lein
Arvamus
Rein Järlik: keegi ei teadnud, kui kaugel on vabadus
Kutsuge LA-Talving!
Postimees 1930. aastal
Ohtlik inimene
Rahvuslike suurfilmide mees
Päeva karikatuur
Võõras mees raudteel
Juhtkiri: õige hõlma ei hakka keegi
Triin Tammert: Kuld kodutrepi all
Mart Nutt: kas kurdid saavad oma riigi?
Jelena Skulskaja: kodumaa sündroom
Kultuur
Siin on aasta teatriauhinnad!
Nädala plaat. Edevuse mõnu
Luulehetk – hetk luules
Aja auk. Suur eksperimentaator
Lausa tõuseb laulu ilu, oh, mu baby, baby, baby
Sport
Spordi lühiuudised 28.03
Epp Mäe U23 EMil hõbedal
Kuulsaim «šveitslane» keeras Šveitsile selja
Raio Piiroja: sul peab olema sisemine põlemine, kirg, armastus!
Tarbija
Söögikohast näppamine on moes
Hantlivargus spordiklubis pole haruldane
Hotellist varastati televiisor
Lugejad varastavad töö juurest kõhklemata
Valged laigud ja mustad augud sotsiaalsüsteemis
Liikumispuudega Tom: ma ei tea, mis saab edasi
AK
Nädala plaat. Edevuse mõnu
Rein Järlik: keegi ei teadnud, kui kaugel on vabadus
Tagasivaade: Lennart Meri kohvikupaus
Aja auk. Suur eksperimentaator
Kuulsuse hallid varjundid
Euroopa majandus elavneb
Urmas Sõõrumaa pimedas ruumis
Küsib lollide klubi
Mart Nutt: kas kurdid saavad oma riigi?
Kuldne teatriaeg
Patarei. Osa meie identiteedist
Arter
Ontlike inimeste restoran
Tšilline ja kerge
Arter soovitab
Horoskoop
Uusi ilutooteid
Avatud meeltega Peruus
Ehe multitalent Feliks Kark
Susan Luitsalu: rohkem kassipilte!
Kaspar Kiisk leidis kutsumuse juba varakult
OKO pitsa on magus
Pross on väike, aga tubli
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

OKO pitsa on magus

3 min lugemist
Mereäärse restorani idüll: Joonas Koppel, kelle mängulist kokakunsti sõidetakse põhjarannikule nautima. FOTO: Mihkel Maripuu

Arter jätkab retseptiseeriat, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kokad jagavad oma toiduretsepte. Seekord astub üles seitsmes – Kaberneeme restoran OKO eesotsas peakoka Joonas Koppeliga.

Tellijale

Karulauk on see, mida kohe avamisaastal (2011) Eesti paremate restoranide nimekirjadesse vuhisenud Kaberneeme OKO peakokk Joonas Koppel praegu kõige rohkem kööki ootab. Muu hulgas paneb ta karulauku kartulipüreesse, keetes selle enne piimas läbi, siis püreestades ja segades lõpuks kartulipüree hulka – säärane kartuli-karulaugupüree on ka külastajate seas üks hitte.

«Karulauk on kevaditi köögis üks mu suuremaid lemmikuid. Muide, mõnel pool seda juba peaaegu saabki, rohelised nupsud ulatuvad maa seest välja. Sõltub muidugi ilmast, kuid ehk nädal veel ja ongi tänavu karulauguhooaeg käes,» räägib elevusega kokk, kes varub vaakumisse külmutades karulauku restorani tarvis ka talveks – nagu teeb sisse seenigi. Need on teised Joonase hooajalised suursoosikud, eriti kukeseened, millest tema rutiinivaba ja loominguline kokamõte on teinud ka kreembrüleed, jäätist ja kohukest. Kukeseente maitse sobib magustoitudeks imehästi, kinnitab ta.

27.03.2015 30.03.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto