N, 9.02.2023
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadiselt roheline pastaroog

Kevadiselt roheline pastaroog
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Pasta hernepestoga.
Pasta hernepestoga. Foto: Britt Paju

Esimese söödava peenra- ja metsarohelise ootuses võib end natuke petta, valmistades näiteks pastat roheliste hernestega, nagu soovitab toidublogija Britt Paju.

Kevadine päike meelitab külmkapist välja järjest kergemaid ja rohelisemaid roogi. Hernepestoga pasta sobib suvetoidule üleminekuks hästi – piisavalt värske olemisega, kuid kindlasti mõistlik kõhutäide. Tigedama nälja korral passib see ühtviisi hästi nii kala kui ka krõbeda peekoniviiluga. Hernepesto ise on aga võrratu suupiste ka lihtsalt krõbeda röstsaiaga serveeritult.

Märksõnad
Tagasi üles