Sisukord
Toit ja trenn
Postimees
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Kuivatatud puuvili võib olla samasugune kaloripomm kui komm

2 min lugemist
Aprikoose töödeldakse kena värvi säilitamiseks lisaainetega, ökopuuviljad aga muutuvad kuivades pruuniks. FOTO: Sander Ilvest

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

Tellijale

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

14.04.2015 16.04.2015
EELMINE
JÄRGMINE
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto