Sisukord
Toit ja trenn
Tänane leht

Kuivatatud puuvili võib olla samasugune kaloripomm kui komm

2 min lugemist
Aprikoose töödeldakse kena värvi säilitamiseks lisaainetega, ökopuuviljad aga muutuvad kuivades pruuniks. FOTO: Sander Ilvest

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

Tellijale Tellijale

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

14.04.2015 16.04.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto