E, 4.07.2022
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karulauk ja kala

Mari-Liis Ilover
Karulauk ja kala
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Tursk sinepises karulaugukastmes.
Tursk sinepises karulaugukastmes. Foto: Mari-Liis Ilover

Karulauku tasub süüa just praegu, kui see on oma parimas vormis, soovitab toidublogija ja Kalamaja Kokaklubi eestvedaja Mari-Liis Ilover.

Kui tänapäeval on veel üldse jäänud midagi värsket, mida saab vaid ühel kindlal aastaajal, siis on see karulauk. Vitamiinidest pungil roheline metsataim on oma parimas vormis ja kättesaadav vaid mõned kevadised nädalad. Kasutagem teda siis kõikjal, kus vähegi võimalik – salatites, suppides, pastaroogades, pestos. Juuresolev koorene ja sinepist lisasärtsu saanud soe karulaugukaste on kala kaaslaseks kui loodud. Kui turska ei ole, võid kasutada ka mõnda muud valget kala.

Tursk sinepises karulaugukastmes

Märksõnad
Tagasi üles