Sisukord
Maitsemeel
Tänane leht

Toidublogi: kiired seenesaiad

1 min lugemist
Kukeseene bruschetta. FOTO: Henri Raudnask

Juta Raudnask Umami eksootiliste maitse- ja toiduainete poest annab juhatust, kuis teha kukeseentest kerge Itaalia varjundiga suupala.

See retsept on imekiire viis valmistada värsketest kukeseentest midagi maitsvat. Sobib hästi suviseks kergeks lõunaks, näiteks pärast seenelt tulekut esimese nälja kustutamiseks. Kõrvale klaasike külma valget veini ja elu on ilus!

Kukeseene-bruschetta

Vaja läheb:

* mõni viil head saia

* suur hulk kukeseeni

* veidi taluvõid

* veidi head oliiviõli

* paar küüslauguküünt

* mõni noor väike valge sibul

* punt värsket aed-liivateed või basiilikut

* soola ja pipart

* soovi korral riivitud parmesani

Kuumuta pannil või ja oliiviõli segu. Haki küüslauku ja sibulat, prae läbipaistvaks. Lisa seened ja prae, kuni üleliigne vesi on ära auranud. Lisa hakitud aed-liivatee või basiilik. Kuumuta läbi, maitsesta soola ja pipraga. Grilli saiad kuldseks ja kata seeneseguga. Kui soovid, riivi peale veidi parmesani.

Seotud lood
07.08.2015 10.08.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto