Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grusiiniga kokkamas: haarame hatšapuril sarvist

Gruusia Köögis: peakokk Lia Mumladze, reporter Madle Timm ja kokk Dmitri Trusov. FOTO: Margus Ansu

Gruusia kuulus juustupirukas hatšapuri on oma kodumaal tähtis tegija. Temata ei möödu pea ükski toidukord – kes kuuma hatšapuriga kas või korra ühes lauas istunud, saab aru, miks.

Tellijale Tellijale

Pargin jalgratta Tartus Rüütli tänavale Gruusia Köögi lähedale ja ronin restorani trepist üles. «Palav on,» mõtlen, ega taha kujutledagi, milline temperatuur veel kuuma ahju ääres võib valitseda. «Maitse nõuab ohvreid,» lohutan end samas, meenutades, kui võrratult maitseb hatšapuri.

14.08.2015 17.08.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto