Sisukord
Maitsemeel
Postimees
15.08.2015
Eesti Mootorrattur on liikluses kiirem, kuid nõrgem pool Male Mälumäng Palju õnne Dilbert Irbisepoeg peab isaga harjuma Horoskoop Eesti lühiuudised Arvamusfestival seadis end Paides sisse Esikas 15.08 Buratino-mehe lahkumine Eestlaste IT-tehing jõudis Venemaa peaprokuröri lauale Majandus Eestlaste IT-tehing jõudis Venemaa peaprokuröri lauale Välismaa Libauudised: Taliban otsib superstaari ja hallid varjundid Ühendemiraatides Pakistani libauudiste kriitikatule eest ei pääse keegi Välismaa lühiuudised Arvamus Tagasivaade: puuskulptuurid Kaarli puiesteel Neeme Korv: velotakso ohtlik pretsedent (1) Juhtkiri: ootused on plussis Supertehingust sai suur peavalu Päeva Karikatuur Punase kuradi tulek Katmata näoga Tsahkna Vägev üllataja Madis-Ulf Regi: minu päevik 2015 Postimees 1909. aastal: kunstnikkude problem Kultuur Buratino-mehe lahkumine Sport Spordi lühiuudised Ka pronks jäi Poola Eesti nigel vorm tekitab küsimusi Kaotus, mis tuli väga halval ajal Talihärm läheb USAsse lund otsima ja haridust omandama Tarbija Ostukoha valikul pole hind ainus argument Psühholoog: paljudele pakub kallis poes ostlemine rahuldust Arter Horoskoop «Wallander» muudab suveõhtud kriminaalseks Võtkem huumoriga! Arter soovitab Kirev ja mitmekesine festivalimood Lohakas salat ehk Insalata Vastasa Katrin Saks: mulle meeldib riskida Vallaliste võidukäik – kuidas üksikute inimeste elu on paremaks muutunud? Milline oli Eesti tuntud inimeste esimene kohtumine kooliga? Grusiiniga kokkamas: haarame hatšapuril sarvist Oli aeg, kui sipelgad jooksid üle selja Meelelahutus Koomiks Sudoku

Grusiiniga kokkamas: haarame hatšapuril sarvist

3 min lugemist
Gruusia Köögis: peakokk Lia Mumladze, reporter Madle Timm ja kokk Dmitri Trusov. FOTO: Margus Ansu

Gruusia kuulus juustupirukas hatšapuri on oma kodumaal tähtis tegija. Temata ei möödu pea ükski toidukord – kes kuuma hatšapuriga kas või korra ühes lauas istunud, saab aru, miks.

Tellijale Tellijale

Pargin jalgratta Tartus Rüütli tänavale Gruusia Köögi lähedale ja ronin restorani trepist üles. «Palav on,» mõtlen, ega taha kujutledagi, milline temperatuur veel kuuma ahju ääres võib valitseda. «Maitse nõuab ohvreid,» lohutan end samas, meenutades, kui võrratult maitseb hatšapuri.

14.08.2015 17.08.2015
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto