Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvas tahab Tartu uuenevasse turuhoonesse söögikohta

Tartu turuhoone. FOTO: Margus Ansu

Turg peab jääma turuks, leidma uusi kliente ja ei peaks muutuma odava, säilivusaja piiril kauba müüjaks, ütleb uuendusideedest vahekokkuvõtet tehes Tartu Turu arendusjuht Heiki Hansen.

Tellijale Tellijale

Võimalust sõna sekka öelda on kasutanud kümned tartlased ning mõtteid ja soove on edastatud palju. Hansen võttis kokku, et enamik rõhub sellele, et mingil juhul ei peaks muutma turuhoone välisilmet, seda ka plaanis ei ole.

Käsitöö turistidele

14.03.2016 16.03.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto