Uus jäätisevabrik üllatab ootamatute maitsetega

Jäätisevabriku eestvedaja Kaisa Murutari sõnul peab nende jäätis pakkuma emotsiooni ja kuna maitse on subjektiivne, ei pea emotsioon olema alati positiivne. FOTO: Sille Annuk

Jäätisevabriku eestvedaja Kaisa Murutari sõnul sündis idee hakata tootma omanäolist ja tervislikku jäätist umbes poolteist aastat tagasi, kui ta oli lapsega kodus. 

Tellijale Tellijale

«Olen kogu aeg teadnud, et minust ei saa palgatöötajat,» rääkis Murutar. «Mulle ei istu see, et ma pean kellegi teise pilli järgi tantsima. Olen alati teadnud ka seda, et tahan teha midagi toiduga seotut. Aga miks just jäätist, sellele ei oska ma vastata.» 

Ta ise pole seni väga suur jäätisesõber olnud. «Aga ma olen hea toidu sõber ja ma nägin Eesti jäätiseturul täitmata nišši,» ütles Murutar. Ta tuletas meelde, et kui ta hakkas poolteist aastat tagasi kodus jäätisega katsetama, oli LaMuu ainuke, kes Eesti turul käsitööjäätist pakkus. 

23.03.2016 25.03.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto