Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Test: milline käsitööleib mekib kõige mahedamalt?

Käsitööleibade test FOTO: graafika: Alari Paluots

Kui tavalisest koorikleivast või mustast leivast tekib juba tüdimus, võib maitsmiseks ette võtta kodusema mekiga käsitööleivad. Poekorvi need ehk päris iga päev teed ei leia, kuid võimalus tasub anda neilegi.

Tellijale Tellijale

Postimehe maitsetestis tuvastati käsitööleibade juures nii saepurust, müslibatoonile sarnanevat kui ka roosimaitselist mekki. Parimat leiba iseloomustasid aga maitsvad kanepiseemned, rukkileivale omane hapukas maitse ning krõmpsuv konsistents, mille tõttu ei lagune leib süües laiali.

06.04.2016 08.04.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto