Maikuu köögitähed kodumaistest taimedest

Hooaja esimese umbrohurohelise saab aianurgast või metsa alt. FOTO: Eva Pärtel

Aiapidaja nuhtlust naati, võilille ja nõgest vaatab köögisõltlane hoopis heldinuma pilguga. Neile, kes kõige värskemast omamaisest hooajarohelisest lugu peavad, pakub noor ja vitamiinirikas umbrohi rohkelt katsetamislõbu.

Tellijale Tellijale

«Värskest umbrohust saab mu meelest kõige põnevama tulemuse pestodena, mida kasutada nii võileivakatteks kui ka pastaroogade sees,» leiab veebiajakirja perenaine.ee eestvedaja Eva Pärtel. Pärast pikka vitamiinivaest talve on väga mõnus vaheldus toidu sisse midagi värsket omakorjatut panna, olgu see nopitud aiast või kaasa toodud metsamatkalt.

13.05.2016 16.05.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto