Nemad keedavadki muudkui uusi suppe kokku

Salvesti tootearendaja Kadri Ilvese (vasakult), turundus- assistendi Kristella Kõrgesaare, tehnoloogi Regina Jürsoni ning peatehnoloogi Marika Kramini peas ja käe all valmivad ettevõtte uued tooted. FOTO: Sille Annuk

Ja vähe sellest – Salvesti tehnoloogid ja tootearendajad keedavad kokku ka uusi moose, lastetoite, kastmeid ja salateid, mida ettevõtte turundustöötajad välja pakuvad. 

Tellijale Tellijale

«Kõigepealt peab ju idee olema, selle käivad välja meie turundustöötajad,» selgitas 1981. aastal Tartu konservitehasesse tööle läinud ja 1998. aastast Salvesti peatehnoloogina töötav Marika Kramin. «Meie asi on ideest teha toode. Mõni valmib kolme kuuga, mõne väljatöötamiseks kulub aasta.»

Alati on juures mitu kätt

18.05.2016 20.05.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto