Keefir ja jogurt hapnevad uutes tünnides

Laeva meierei direktori Andrus Mölderi (paremal) ja Valio Eesti tegevjuhi Maido Solovjovi sõnul on ettevõtte tänavune suurim investeering 3,5 miljonit eurot maksnud süsteem, kus mahutites hapneb nii keefir kui jogurt. FOTO: Kristjan Teedema

Piimatöötleja Valio Eesti suurendas mullu tootmismahtu 70 miljoni kilogrammini aastas, laiendas sortimenti 48 uue tootega, võttis juurde töötajaid, kuid ettevõtte käive vähenes sellest hoolimata kaheksa protsenti.

Tellijale Tellijale

Tänavu loodab Valio siiski käibes hüpet ülespoole. Sel aastal on tööle võetud ligi 40 uut inimest ning firma investeeris 3,5 miljonit eurot täisautomaatse mahutisüsteemi ehitusse, rääkis Valio Laeva meierei direktor Andrus Mölder.

Nii püüab Valio Eesti ajal, mil toorpiima hind on madal ja meiereidel toodangut müüa raske, käivet kasvatada sortimendi ja tootmismahu suurendamisega.

07.06.2016 09.06.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto