Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Festival peibutab tartlasi hõrgutistega

Laupäeval on Tartu kesklinna asja neil, kes peavad lugu heast toidust. Tartu toidufestival toob Küüni tänavale kokku kohalikud toidutootjad ning maitseelamusi pakuvad just selleks päevaks avatud seitse restorani.

Tellijale Tellijale

Tartu linnapea Urmas Klaas leidis, et toidufestival on suurepärane võimalus teha tutvust uute hõrgutistega, millega tulevikus ka oma igapäevast toidulauda tervislikumaks ja maitsvamaks muuta. Teist korda peetava ürituse eesmärk on tutvustada ja pakkuda kohalike väikeettevõtete toodetud toitu ja hooajalisi aiasaadusi ning Tartu söögikohtades kohalikust toorainest valmistatud suupisteid ja roogi.

Festivalialale on välja tulnud seitse Tartu restorani ja kohvikut, kes ürituse ajaks töötavad välja neid kõige paremini tutvustavad menüüd ning võistlevad suupistete konkursil «Presidendi vastuvõtu menüü».

11.08.2016 13.08.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto