Sisukord
Uudised
Postimees
21.02.2020
Isamaa Huawei-ohu koosolekul osales Huawei lobist (3) Eesti Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (2) Lavly Perling reformib Ukraina prokuratuuri (3) Kliimamuutus sunnib metsatüli lõpetama Kaitseväest ajapikendust saanud noor: seni on enesetappu takistanud relva puudumine (44) Majandus Sealt tulevad maailma suurimad teemandid (1) Tere alustas Kruuda tehtud võlgade maksmist Helme ennustab Euroopas raskeid eelarvekõnelusi Välismaa Taani annab Misāne Lätile välja (1) Saksa radikaal mõrvas kümme inimest GRU võis korraldada keemiarünnaku ka Sofias Rootsi parlamendi spiiker: meie demokraatiale tehti stressitaluvustest Arvamus Juhtkiri: mida teha kroonijuveelidega? (2) Herman Kelomees: linnainimeste maaelu (1) Martin Mölder: erakondliku eelistuseta valijaist (2) Riina Solman: sõltuvusest peab olema väljapääs (7) Ene-Margit Tiit: Kapatoobri kooli lugu (4) Meie Eesti Aleksei Lotman: metsamajandus kestlikuks – kiiresti! (1) Anu Aug: riigimetsas toimuva üle otsustamine vajab selgeid reegleid Lauri Laanisto: tükeldamise tundlik teadus Kultuur Lelulugu Eesti moodi ehk mida arvata «Sipsikust»? (3) Sport Nurgeri elu Hispaanias: võib-olla ongi parem, et alati treenerist aru ei saa Eesti jõudis MMil paarissegateatesõidus esitosinasse Kontaveidi teekond lõppes veerandfinaalis Tallinn Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (2) Tartu Tormituuled uhtusid Peipsi randa tapva taime (8) Ringkonnakohus jättis Martin Halliku hiigelhüvitiseta (2) Ulila rahvas soovib kõnniteed kiiremini kui võimalik (1) Tartlased tähistavad vabariigi aastapäeva mitu päeva Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Värske kala läheb järveäärses väikses tehases otse purki või ahju

4 min lugemist
Kui mees käib kalal ja puhastab kalu, siis perenaine Maarika Kõks teeb tehase köögis puhtama töö ja hoolitseb selle eest, et kala koos õigete maitseainete ja marinaadiga purki saaks. FOTO: Kristjan Teedema

Iga kahe nädala tagant sõidab Tartumaal elav ettevõtja Lauri Koni oma autoga ligi 180-kilomeetrise ringi, et varustada Elva, Rõngu, Otepää, Kambja ja Tartu Konsumeid ja Maksimarketeid marineeritud Võrtsjärve angerja, koha ja haugiga.

Tellijale

Lauri Koni pole ametilt autojuht, vaid kõik tooted, mida ta veab, valmivad tema  ja ta naise Maarika Kõksi kodus Rannu vallas Väikse Rootsi talus otse vaatega Võrtsjärvele.

Mitu aastat tagasi ehitasid nad sinna väikese tööstuse, mis kannab taluga sama nime – Väike Rootsi. Et talu asub Võrtsjärve ääres, saab peremees sealt minna otse mööda kanalit paadiga järvele, et värske saak koju tuua.

20.02.2020 21.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto