Tartus keedab ja küpsetab kvaliteedimärgiga kokk

Eile keskpäeval valmistasid Saksamaalt pärit tippkokk Stefan Frank (esiplaanil) ja restorani Hõlm peakokk Lauri Ülenurm ette segu, millest tehakse täna õhtuks karamellijäätist. FOTO: Margus Ansu

Greifswaldist pärit tippkokk Stefan Frank tegi eile keskpäeval Tartu Lydia hotelli restorani Hõlm köögis ettevalmistusi tänaseks õhtuks, mil ta pakub külastajatele viiekäigulist õhtusööki. 

Tellijale Tellijale

Menüüs on muu hulgas hanemaksaparfee õuna-ingverimoosiga ning kõrvitsa-kookosevaht hiidkrevettidega. Magustoiduks pakutakse vürtsikat pirni ning karamellijäätist pähklite, küpsisepuru ja ploomipüreega.

Frank rääkis, et alustas kokandusõpinguid, kui ta sai viisteist. Nüüdseks on ta töötanud mitmes restoranis ühtekokku 33 aastat.

27.10.2016 29.10.2016
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto