P, 2.10.2022
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus keedab ja küpsetab kvaliteedimärgiga kokk

Jaan Olmaru
Tartus keedab ja küpsetab kvaliteedimärgiga kokk
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Eile keskpäeval valmistasid Saksamaalt pärit tippkokk Stefan Frank (esiplaanil) ja restorani Hõlm peakokk Lauri Ülenurm ette segu, millest tehakse täna õhtuks karamellijäätist.
Eile keskpäeval valmistasid Saksamaalt pärit tippkokk Stefan Frank (esiplaanil) ja restorani Hõlm peakokk Lauri Ülenurm ette segu, millest tehakse täna õhtuks karamellijäätist. Foto: Margus Ansu

Greifswaldist pärit tippkokk Stefan Frank tegi eile keskpäeval Tartu Lydia hotelli restorani Hõlm köögis ettevalmistusi tänaseks õhtuks, mil ta pakub külastajatele viiekäigulist õhtusööki. 

Menüüs on muu hulgas hanemaksaparfee õuna-ingverimoosiga ning kõrvitsa-kookosevaht hiidkrevettidega. Magustoiduks pakutakse vürtsikat pirni ning karamellijäätist pähklite, küpsisepuru ja ploomipüreega.

Frank rääkis, et alustas kokandusõpinguid, kui ta sai viisteist. Nüüdseks on ta töötanud mitmes restoranis ühtekokku 33 aastat.

Tagasi üles