Sisukord
Maitsemeel
Postimees
21.02.2020
Isamaa Huawei-ohu koosolekul osales Huawei lobist (5) Eesti Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (1) Lavly Perling reformib Ukraina prokuratuuri (1) Kliimamuutus sunnib metsatüli lõpetama Kaitseväest ajapikendust saanud noor: seni on enesetappu takistanud relva puudumine (5) Majandus Sealt tulevad maailma suurimad teemandid Tere alustas Kruuda tehtud võlgade maksmist Helme ennustab Euroopas raskeid eelarvekõnelusi Välismaa Taani annab Misāne Lätile välja Saksa radikaal mõrvas kümme inimest GRU võis korraldada keemiarünnaku ka Sofias Rootsi parlamendi spiiker: meie demokraatiale tehti stressitaluvustest Arvamus Juhtkiri: mida teha kroonijuveelidega? Herman Kelomees: linnainimeste maaelu Martin Mölder: erakondliku eelistuseta valijaist Riina Solman: sõltuvusest peab olema väljapääs (1) Ene-Margit Tiit: Kapatoobri kooli lugu Meie Eesti Aleksei Lotman: metsamajandus kestlikuks – kiiresti! Anu Aug: riigimetsas toimuva üle otsustamine vajab selgeid reegleid Lauri Laanisto: tükeldamise tundlik teadus Kultuur Lelulugu Eesti moodi ehk mida arvata «Sipsikust»? (3) Sport Nurgeri elu Hispaanias: võib-olla ongi parem, et alati treenerist aru ei saa Eesti jõudis MMil paarissegateatesõidus esitosinasse Kontaveidi teekond lõppes veerandfinaalis Tallinn Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (1) Tartu Tormituuled uhtusid Peipsi randa tapva taime (1) Ringkonnakohus jättis Martin Halliku hiigelhüvitiseta (1) Ulila rahvas soovib kõnniteed kiiremini kui võimalik (1) Tartlased tähistavad vabariigi aastapäeva mitu päeva Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Lihaküpsetamise saladus Lasnamäe nõlval

3 min lugemist
  • KiśMiśśi śaślõkiahjus küpsetatakse alati õiges toonuses ja mahlane liha.
  • Kõrvalisel tänaval asuvasse söögikohta juhukülalised naljalt ei satu.
Pallasti tänava pealtnäha ilmetu hoone teisel korrusel tegutseb aseri restoran KišMišš. FOTO: Erik Prozes

Pole mingit kahtlust – kümmekond aastat tagasi Lasnamäel Pallasti tänavas Tallinna üht parimat šašlõkki pakkuma hakanud aseri rahvusrestoran KišMišš suudab seda endiselt.

Tellijale

Minu viimane kogemus sellest aseri söögikohast pärines aastate tagant, kui peretuttavast sakslase sinna šašlõkki sööma vedasin. Teadsin, et see on kindla peale minek. Olin oma krimilugude allikatega seal piisavalt tihti liha sisse vohminud ja sealses šašlõkis mitte kunagi pettuma pidanud. Sealiha, lambaliha, kalkuniliha, kanaliha… vahet polnud. Šašlõkiahju taga vardaid keerutav mägedemaa poeg (naisi selles kultuuris liha valmistamise juurde ei lasta) oli meile alati küpsetanud õiges toonuses ja maitsvas marinaadis mahlase prae.

20.02.2020 21.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto