Maitsenaudingute kuu leevendab tartlaste kõhukorinat

Kaks aastat järjest on külastajad hinnanud Maitsva Tartu parimaks Chez André erimenüü. Restorani peakoka Andrus Vahi kinnitusel pole loorberitele puhkama jäädud ning maitsetega üllatatakse ka tänavu. FOTO: Kristjan Teedema

Kolmanda maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu ajal pakuvad 14 restorani terve veebruari erimenüüsid, üks hõrgutavam kui teine. Peale klientide lemmikute selgitab tänavu oma parima toiduasjatundjate žürii.

Tellijale Tellijale

Kalmaari-tindipüreed soo­­vite? Või pikalt küpsetatud Eesti põdraliha röstitud mandelkartulitega? Kuidas kõlaks astelpajukastme ja kuuseokkavahuga täidetud tuuletasku? Need on vaid mõned nopped tänavuse Maitsva Tartu toidukuu erimenüüdest, mida kõik heade mõtete linna gurmaanid veebruaris nautida saavad.

Mullu käis erimenüüdes pakutavat mekkimas üle 7500 inimese ning maitseelamuste kuud korraldava Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul valitseb hõrgutava festivali vastu suur huvi ka tänavu, juba enne selle algust.

30.01.2017 01.02.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto