Sisukord
Uudised
Postimees
21.02.2020
Isamaa Huawei-ohu koosolekul osales Huawei lobist (3) Eesti Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (2) Lavly Perling reformib Ukraina prokuratuuri (3) Kliimamuutus sunnib metsatüli lõpetama Kaitseväest ajapikendust saanud noor: seni on enesetappu takistanud relva puudumine (45) Majandus Sealt tulevad maailma suurimad teemandid (1) Tere alustas Kruuda tehtud võlgade maksmist Helme ennustab Euroopas raskeid eelarvekõnelusi Välismaa Taani annab Misāne Lätile välja (1) Saksa radikaal mõrvas kümme inimest GRU võis korraldada keemiarünnaku ka Sofias Rootsi parlamendi spiiker: meie demokraatiale tehti stressitaluvustest Arvamus Juhtkiri: mida teha kroonijuveelidega? (2) Herman Kelomees: linnainimeste maaelu (1) Martin Mölder: erakondliku eelistuseta valijaist (2) Riina Solman: sõltuvusest peab olema väljapääs (7) Ene-Margit Tiit: Kapatoobri kooli lugu (4) Meie Eesti Aleksei Lotman: metsamajandus kestlikuks – kiiresti! (1) Anu Aug: riigimetsas toimuva üle otsustamine vajab selgeid reegleid (1) Lauri Laanisto: tükeldamise tundlik teadus Kultuur Lelulugu Eesti moodi ehk mida arvata «Sipsikust»? (3) Sport Nurgeri elu Hispaanias: võib-olla ongi parem, et alati treenerist aru ei saa Eesti jõudis MMil paarissegateatesõidus esitosinasse Kontaveidi teekond lõppes veerandfinaalis Tallinn Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (2) Tartu Tormituuled uhtusid Peipsi randa tapva taime (8) Ringkonnakohus jättis Martin Halliku hiigelhüvitiseta (2) Ulila rahvas soovib kõnniteed kiiremini kui võimalik (1) Tartlased tähistavad vabariigi aastapäeva mitu päeva Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Näituste ülespanekut toetab kokakunst

3 min lugemist
Tartu kunstnike liidu juhatuse esimees Markus Toompere tõi kunstnike maja taga õues küpsenud liha teisele korrusele kontorisse. Ja kontor sai isuäratavat lõhna täis. FOTO: Kristjan Teedema

Anumasse on lõigutud õhukesi juurselleri-, fenkoli- ja porgandiviilakaid, lisatud jääsalatit, küüslauku õlis, pärlsibulat. See käib põhiroa, veiselihast tri-tip’i kõrvale. Välimus ja lõhn on nii isuäratavad, et kohemaid hakkavad süljenäärmed tööle. Sellised maitsvad toidud ei pärine restoraniköögist, vaid tulevad sööjate nina alla Tartu kunstnike liidule kuuluvas kunstimajas.

Tellijale

Ilusti puhanud veiseliha tri-tip’isid ehk kolmnurkseid pakse käntsakaid küpsetas Markus Toompere, Tartu kunstnike liidu juhatuse esimees, poolteist tundi grillil kunstimaja õues. Puhanud tähendab tema sõnul seda, et lihal on  mahlade ilusti sulgumise nimel pärast grillimist seista lastud.

FOTO: Kristjan Teedema
20.02.2020 21.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto