N, 26.05.2022

Rabarber, suve alguse hurmur number üks

Britt Rosen
Rabarber, suve alguse hurmur number üks
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Krõbe rabarberikook.
Krõbe rabarberikook. Foto: Georg Kõrre

Me ju kõik Eestis teame: rabarber ja suve algus, kes neid kaht suudaks lahuta. Arter käis nuusutamas, millised magusad rabarberiküpsetiste aroomid tulevad Albu mõisa toiduaida ahjust.  

Ehkki esimene mõte rabarberi tärgates on enamikul magus rabarberikook, võib seda kevadaedade printsessi tarvitada ka mujal – siis, kui koogist isu juba täis. Näiteks võib  ahjukala peale sidruni asemel panna rabarberiviile või segada grill-lihale rabarberist, küüslaugust, sibulast, soolast ja meest marinaad.

Märksõnad
Salvesta lood hiljem lugemiseks!
Minu lood
Eesti uudised
Majandus
Maailm
Arvamus
Kultuur
Sport
AK
Elustiil
Tagasi üles