• Eesti Toidumessil "Sööma!" selgusid parimad suvekokteilid.
  • Võistlejad pidid suvekokteilid segama kohalikest komponentidest.
Eestimaistest koostisainetest suvekokteilide palett - parimad valiti kaheteistkümne kokteili hulgast. FOTO: Eesti Messid

Kirju kokteilimaailm elab uute rütmide taktis, kus enam ei peeta patuks ka väärikat viskit ja hinnalist konjakit kokteili sisse segada. Veiniajakirjanik ja sommeljee Peep Moorast maitses hiljutisel Eesti Toidumessil "Sööma!" kohaliku maiguga suvekokteile, kuhu oli segatud nii kasemahla, mädarõigast, plombiiri kui ka lehmakomme.

Tellijale

Suvepidudel võib mõnikord pakkuda ka kokteile. Kas end maitseküttidele ammu tõestanud klassikat, uuema moe järgi või hoopis eestimaistest koostisainetest segatud jooke, on juba maitse asi.