Sisukord
Sõbranna
Postimees
15.07.2017
Eesti Peko närviline, aga jummala õnnelik päev Siberis (1) Selgus Admiraliteedi basseini silla ideekonkursi võitja (3) Välismaa Mosulist naasnud Eesti rindeoperaator: kõikjal rusud, laibad ja kohutav hais (8) Kriitikat tõrjuv Türgi tähistab võitu riigipöörajate üle Iraagi rahu võti on sunniitide ja šiiitide suhted Saksamaa teenib Kreeka aitamiselt miljoneid (8) Soros versus Orbán (6) Arvamus Ene Pajula veste: mammi eelistaks eestimaist Ülbusel oli alust (2) Edasi 1989. aastal: laupäevaküsimus: kuidas on sisse astuda? Nutisead rukkis Pardon my Estonglish (1) Peeter Langovitsi tagasivaade: tuumadesarmeerijad Tallinnas Juhan Mellik: Hiina versus internet (1) Juhtkiri: kirvega maksusüsteemi kallal (9) Sport Tokyo suveolümpia edestab eelmisi spordipidusid Mis ometi toimub Eesti korvpallis? (5) Joosep Susi: kas videokordused on saatanast? Videomäng toob taskusse kuuekordse keskmise palga (3) Ragbikoondis sihib uut taset Tallinn Selgus Admiraliteedi basseini silla ideekonkursi võitja (3) Tarbija Suur hinnavõrdlus: juuli ostukorvi hinda tõstab kallinenud alkohol (4) Arter Meisterdamine virgutab loovust. Vaata, kuidas teha ise üks armas rõdulaud! Riigiametnikust ettevõtjaks: eales pole hilja elus pööret teha (1) Lastemood: mini-mina on suurim trend Hea asukoht ja mõistlik hinnatase uues rannarestoranis Hingesugulased 70. abieluaasta künnisel: teineteiseta ei saa (1) Golf aitab iseennast mõista Tee värske kartuli kaaslaseks heeringakaaviari Tiina Park: Armastuse keetmine (1) Piret Krumm: nali pole naise sünnipagasis Hõissa rikkuripulmad! Horoskoop Kuhu minna? Kastiratas Babboe viib lapsed lasteaeda ja kooli (3) Eesti käsitööratas Viks = topeltraam + topeltdisain (2) Vibulaskja naeratus. Kuidas sõidab Mazda MX-5? Meelelahutus Koomiks Sudoku

Tee värske kartuli kaaslaseks heeringakaaviari

5 min lugemist
  • Suvesalatis sobivad noore kartuli kaaslaseks kala, muna ja värske roheline.
Mundris kartulid kodujuustu ja suitsulõhega. FOTO: Tuuli Mathisen

Pärast karulauku, rabarberit ja maasikaid tõuseb Eesti köökide suvestaariks värske kartul. Kui esimene isu või ja tilliga rüütatud noortest keedukuumadest mugulatest kustutatud, võib ette võtta pisut maitsekirjumad kooslused. Toidukirjutaja Tuuli Mathisen jagab soovitusi.

Tellijale Tellijale

«Ei mingit nipitamist, värske kartuli puhas maik on üle kõige. Võid ja tilli potist tulnud kartulile peale – mõnusamat suvist toiduelamust on keeruline ette kujutada,» ütleb toidukirjutaja Tuuli Mathisen.

14.07.2017 17.07.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto