Tee värske kartuli kaaslaseks heeringakaaviari

Mundris kartulid kodujuustu ja suitsulõhega. FOTO: Tuuli Mathisen

Pärast karulauku, rabarberit ja maasikaid tõuseb Eesti köökide suvestaariks värske kartul. Kui esimene isu või ja tilliga rüütatud noortest keedukuumadest mugulatest kustutatud, võib ette võtta pisut maitsekirjumad kooslused. Toidukirjutaja Tuuli Mathisen jagab soovitusi.

Tellijale Tellijale

«Ei mingit nipitamist, värske kartuli puhas maik on üle kõige. Võid ja tilli potist tulnud kartulile peale – mõnusamat suvist toiduelamust on keeruline ette kujutada,» ütleb toidukirjutaja Tuuli Mathisen.

14.07.2017 17.07.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto