Sisukord
Arter
Postimees
12.08.2017
Eesti
SKAIS2 loomine neelab veel kümme miljonit eurot
Päevakangelased – londikandjad!
Eesti eakaaslane: lõpetage tibladest rääkimine (17)
Välismaa
Veebiteenus aitab pärijateta Hollandi talunikke
«Poola torumehest» sai Molière’i klausel
Eesti võib eesistujana keset lahingut sattuda
Hispaaniasse võib tänavu jõuda rohkem migrante kui Kreekasse
Arvamus
Juhtkiri: Korea tupik (8)
Peeter Langovitsi tagasivaade: popikuningas lauluväljakul
Lihtne fännirõõmustaja?
Edasi 1987. aastal: tulekera Amuuri kohal
Inspireeriv karjäär (1)
Savisaare range klassijuhataja (4)
Usain Bolt - mitte sportlane, vaid artist (1)
Ülo Tuulik: kurjusest (16)
Evelyn Kaldoja: NATO brändrahn (2)
Kultuur
Õudusfilm hullumaja palatist ehk miks nad teevad «RÖÖÖÄÄÄGGGHHH!!!!!»?
Sport
Liverpooli fännist maailmameister võib Klavanit oma silmaga näha
Spordimaailma suurima päti võikad paljastused
Prognoos lubab õhtuks ülipikki odakaari
Joosep Susi: miks diskrimineeritakse jalgpallisõpru? (3)
Tarbija
Ilmetud koolikaubad jäävad unustusse
Lapsed eelistavad brändirõivaid (2)
Arter
Õudusfilm hullumaja palatist ehk miks nad teevad «RÖÖÖÄÄÄGGGHHH!!!!!»?
Tehnoloogia läheb metsa ehk matkavarustuses puhuvad uued tuuled
Barbera - mõnus moevein Itaaliast
Ettevaatust, kuulus Suur kanjon õgib inimesi!
Tiit Pruuli: kes väidab, et pole reisides kartnud, on valetaja või potentsiaalne enesetapja
Õpilasfirma lugu: Eesti muld Euroopa südames
Filmiarvustus: «Annabel: loomine» ehk kuri nukk on sinu toas
Eesti kiireim juuksur sõidab 650 hobujõulise BMW-ga
Justin Petrone Eesti laste lapsepõlvest: Ameerikas poleks see võimalik! (15)
Magus noos moenostalgiat
Toidukoha arvustus: salajane maakoht suvepealinnas
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Barbera - mõnus moevein Itaaliast

3 min lugemist
  • Mahlakas ja marjane Barbera sobib hästi suvise grill-liha kaaslaseks.
Pea pool Piemonte viinapuuaedadest on Barbera viinamarjasordi all. FOTO: Erakogu

Kui Itaalia pere saab suure söögilaua taga kokku, valatakse veiniklaasidesse sageli mahlakat, marjast ja kergesti joodavat Barberat. Ka meie nigela suve viimastel grilliõhtutel passiks seda Itaaliast Piemontest pärit punaveini sütel küpsetatud liha kõrvale mekkida, soovitab veiniajakirjanik Peep Moorast.

Tellijale

Kui olete sattunud Itaalia restorani ega oska õhtusöögi kõrvale midagi veinikaardilt välja valida või otsite grilliõhtuks punaveini, võib julgelt küsida Barberat. See madala parkainesisalduse ja kõrge happesusega viinamari võimaldab Itaalia veinimeistritel teha elavaid ja mahlakaid, tumeda marja nootidega punaveine.

11.08.2017 14.08.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto