Sisukord
Arter
Postimees
12.08.2017
Eesti SKAIS2 loomine neelab veel kümme miljonit eurot Päevakangelased – londikandjad! Eesti eakaaslane: lõpetage tibladest rääkimine (17) Välismaa Veebiteenus aitab pärijateta Hollandi talunikke «Poola torumehest» sai Molière’i klausel Eesti võib eesistujana keset lahingut sattuda Hispaaniasse võib tänavu jõuda rohkem migrante kui Kreekasse Arvamus Juhtkiri: Korea tupik (8) Peeter Langovitsi tagasivaade: popikuningas lauluväljakul Lihtne fännirõõmustaja? Edasi 1987. aastal: tulekera Amuuri kohal Inspireeriv karjäär (1) Savisaare range klassijuhataja (4) Usain Bolt - mitte sportlane, vaid artist (1) Ülo Tuulik: kurjusest (16) Evelyn Kaldoja: NATO brändrahn (2) Kultuur Õudusfilm hullumaja palatist ehk miks nad teevad «RÖÖÖÄÄÄGGGHHH!!!!!»? Sport Liverpooli fännist maailmameister võib Klavanit oma silmaga näha Spordimaailma suurima päti võikad paljastused Prognoos lubab õhtuks ülipikki odakaari Joosep Susi: miks diskrimineeritakse jalgpallisõpru? (3) Tarbija Ilmetud koolikaubad jäävad unustusse Lapsed eelistavad brändirõivaid (2) Arter Õudusfilm hullumaja palatist ehk miks nad teevad «RÖÖÖÄÄÄGGGHHH!!!!!»? Tehnoloogia läheb metsa ehk matkavarustuses puhuvad uued tuuled Barbera - mõnus moevein Itaaliast Ettevaatust, kuulus Suur kanjon õgib inimesi! Tiit Pruuli: kes väidab, et pole reisides kartnud, on valetaja või potentsiaalne enesetapja Õpilasfirma lugu: Eesti muld Euroopa südames Filmiarvustus: «Annabel: loomine» ehk kuri nukk on sinu toas Eesti kiireim juuksur sõidab 650 hobujõulise BMW-ga Justin Petrone Eesti laste lapsepõlvest: Ameerikas poleks see võimalik! (15) Magus noos moenostalgiat Toidukoha arvustus: salajane maakoht suvepealinnas Meelelahutus Koomiks
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Barbera - mõnus moevein Itaaliast

3 min lugemist
  • Mahlakas ja marjane Barbera sobib hästi suvise grill-liha kaaslaseks.
Pea pool Piemonte viinapuuaedadest on Barbera viinamarjasordi all. FOTO: Erakogu

Kui Itaalia pere saab suure söögilaua taga kokku, valatakse veiniklaasidesse sageli mahlakat, marjast ja kergesti joodavat Barberat. Ka meie nigela suve viimastel grilliõhtutel passiks seda Itaaliast Piemontest pärit punaveini sütel küpsetatud liha kõrvale mekkida, soovitab veiniajakirjanik Peep Moorast.

Tellijale

Kui olete sattunud Itaalia restorani ega oska õhtusöögi kõrvale midagi veinikaardilt välja valida või otsite grilliõhtuks punaveini, võib julgelt küsida Barberat. See madala parkainesisalduse ja kõrge happesusega viinamari võimaldab Itaalia veinimeistritel teha elavaid ja mahlakaid, tumeda marja nootidega punaveine.

11.08.2017 14.08.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto