Restoran teeb juustu

Burrata juust, kirsstomati salat ja sai. FOTO: Rae Meierei

See, et restoranid pakuvad ka kaasaostmiseks või poeletile oma maja leiba, pasteeti, moosi või napsi, pole enam kuigi tavatu. Et aga söögikoht paneb köögi kõrvale püsti meierei ja valmistab seal ise itaaliapärast juustu, on juba harukordsem. Uus Rae Meierei aga just nii tegi.

Tellijale Tellijale

Mozzarella, stracciatella, burrata, ricotta… Need kõrvale meloodiana kõlavad nimed on loetelu itaaliapärastest juustudest, mida Rae Meierei kokad restoranikülaliste silme all klaasiga söögisaalist eraldatud väikeses juustuvabrikus valmistavad. Kõigil värsketel juustudel on väärikas koht menüüs ja kõiki võib tahtmise korral karbikesega koju kaasa osta.

20.10.2017 23.10.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto