Valmistu jõuludeks: kõrvitsahoidis väikese tšilliga

Pistu omamoodi marineeritud kõrvits. FOTO: Andra Kalda

Tühjaks õõnestatud kõrvitsast saab meisterdada küünlalaterna, viljalihast mitu rooga. Põhjaranniku ainsa kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho jagab oma kõrvitsahittide retsepte.

Tellijale Tellijale

MerMeri marineeritud kõrvitsatest on saanud kodurestorani iga-aastane jõulukuu traditsioon nii pere enda kui ka kundede laual. Ega erilist kunsti polegi: kui muidu piirdutakse Eesti koduköökide kõrvitsamarinaadides enamasti äädika, kaneeli, nelgi ja suhkruga, siis Merrit lisab maitseleeme sisse ka valget veini, tšillit, tüümiani, rosmariini, küüslauku.

27.10.2017 30.10.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto