Soojenda end üles - tee ise glögi

Kristo Malm näitab restorani õuel ette, et glögianuma võib vabalt ka grillile sooja panna. FOTO: Mihkel Maripuu

Ükskõik, kas külmarohuks või seltskonnajoogiks, lonks kuuma vürtsikat glögi kuulub jõulukuusse samamoodi nagu hapukapsad ja verivorst. Restorani Leib peakokk Kristo Malm tegi tulist talvejooki õues, otse grillitulel.

Tellijale Tellijale

Grillitule võib õuel süüdata ka detsembris, näitab restorani Leib peakokk Kristo Malm söögikoha avaral hoovil tulehakatuseks kirvega puid lõhkudes. Ja seda mitte ainult verivorstide grillimiseks (tõsi küll, võiga määritult ja pannil, et vorstid lõhki ei lööks, aga suitsumekk tuleks ligi), vaid ka glögipaja kuumutamiseks.

08.12.2017 11.12.2017
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto