Sisukord
Uudised
Tänane leht

«Maitsev Tartu» pakub kolmekäigulisi maitseelamusi

2 min lugemist
Kohviku Spargel kokk Ahto Kikas teeb isamaalisusest pakatavat sööki. FOTO: Margus Ansu

Täna saab alguse uusi toiduelamusi ja soodsaid kolmekäigulisi toidukordi pakkuv kampaania «Maitsev Tartu». Sellest osavõtjad lubavad erimenüü roogade valmistamisel kasutada võimalikult suures jaos kohalikku toorainet. Ühtlasi pakuvad mõned restoranid riigi juubeliga seonduvaid üllatusi.

Tellijale Tellijale

Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul juhitakse kampaaniaga tähelepanu kohalikule restoranikultuurile: see võiks kõnetada nii tartlasi kui linna külalisi, sest toitlustus on lahutamatu osa linna kuvandist.

31.01.2018 02.02.2018
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto