Sisukord
Maitsemeel
Postimees
21.04.2018
Eesti Jaak Aabi eleegia (3) Müstiline kodutu ja tema väsimatu aitaja (1) Kõik haruldastest naaritsatest Kadri-päeva oodanud Hiiumaa sai Kadri-tunni (6) Majandus Haapsalu raudtee omanik andis riigi kohtusse (4) Välismaa KOHALIK VAADE. Kas Castrote ajastu lõpp tähendab uut Kuubat? (1) Hispaania konservatiivist eurosaadik intervjuus Postimehele: liberaalide tõus on meie ja sotside süü Macroni liitumise võimalus tekitab Eesti euroliberaalides kõhklust Arvamus Tõnis Oja: meie tippjuhtide klaaslagi (2) Juhtkiri: lennujaam püsib omadega vee peal EKI keelekool: Homo soveticus (16) Otsitakse ministrit Vello Pettai: demokraatia, feminismi ja esindatuse risttules – Jane Mansbridge Kristjan Zobel: innukas ja enesekindel harimatus (65) Macron tinistab Tiiu Kuurme: feminismi süü ja elukorralduse enesestmõistetavused (18) Postimees 1994. aastal: Eri Klasiga juhtus Põltsamaa lähedal avarii Kultuur Suur Arteri intervjuu! Margus Prangel: «Naistest polegi võimalik aru saada!» (6) Sport Väsimatu Ott Kiivikas Eesti karikavõistluste eel: hea meelega ma ei võistleks Andres Vaher: 19 aasta tagune meenutus, kuidas Arsenal ja Arsene Wenger mu südame võitsid Marek Tiits: Kostabi versus Navitrolla ehk kunstnikud palliplatsil Tarbija Tallinnal otseühendus juba 41 lennusihtkohaga AK Vikerkaar loeb. Elunähtuste institutsionaliseerimine ja legitimeerimine (4) Nädala plaat. Sfääriline etno «Avatud Eesti raamatu» sari tähistab kahekordset sünnipäeva Sorokini ebatekst Et väärt kooliuuendus ei läheks raisku (2) Vello Pettai: demokraatia, feminismi ja esindatuse risttules – Jane Mansbridge Peeter Langovitsi tagasivaade: suurim kaubanduskeskus sai nurgakivi Tiiu Kuurme: feminismi süü ja elukorralduse enesestmõistetavused (18) Akadeemik Enn Tõugu: kus on meie teaduse alfanaised? Arter Imetle Tiina Talumehe tuliuut kollektsiooni - rukklilled, unenäosinine, elegantsed toonid ja Art Deco motiivid (1) Video: kuidas sõidab Halfbike ehk täiskasvanutele mõeldud kolmerattaline? Jüri Kolk: hunt karjas! Aiarahvas – tähelepanu, valmis olla, läks! VIDEO. Lihtne trikk, mis päästab tselluliidist Kuhu jäid autonäituste ja võidusõitude vihmavarjutüdrukud? Filmiarvustus «Superpatrull 2»: õpetlik lugu haldusreformist Armulõõmas konnad vees Pilk kokanduse kõrgliiga kööki Eriline nimi teeb eriliseks. Kas tõesti? Suur Arteri intervjuu! Margus Prangel: «Naistest polegi võimalik aru saada!» (6) Sõiduproov: Citroën C4 Cactus. Kaktuse pehmed okkad Meelelahutus Koomiks Sudoku

Pilk kokanduse kõrgliiga kööki

8 min lugemist
  • Milline on nimekate peakokkade eeskujud, lemmiktoit või öösöök pärast tööd?

Kolm Eesti peakokka, Pavel Gurjanov, Dmitri Haljukov ja Vladislav Djatšuk, kes kõik on tänavu seotud maailma nimekama kokandusvõistluse Bocuse d`Origa, tirisid end korraks restoraniköögist ja võistlustreeningutest välja ning vastasid kokakeemilistele küsimustele.

Tellijale Tellijale

Juuni alguses suruge pöidlad pihku: just siis sõidab Itaaliasse Torinosse Pavel Gurjanov, et esindada Eestit maailma kokanduse kõrgliiga võistluse Bocuse d`Ori Euroopa eelvoorus. Et pääseda järgmisel aastal finaali Prantsusmaal Lyonis, kus osalevad ka Ameerika, Aasia ja Aafrika kokad, tuleb tal jõuda kahekümne võistleja hulgast kümne parema sekka.

Gurjanovil tuleb Torinos valmistada kaks gurmeelikku rooga. Liharoa kohustuslikud põhitoorained on tänavu vasika sisefilee ja harknääre ning risotoriis; teine toit tuleb teha kanamunade ja Castelmagno sinihallitusjuustuga. Maitse, tehnilised oskused, Eesti köögi eripära väljatoomine, säästlik toiduainetega ümberkäimine, välimus – kõik loeb. Abikokk on võistlustel Martin Kasperovitš, nõustaja Emmanuel Wille.

20.04.2018 23.04.2018
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto