Sisukord
Eesti
Postimees
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

NOA palus vabandust kinkekaardi ja kalli šampanjaga

2 min lugemist
Restorani peakokk Tõnis Siigur on pärast haiguspuhangut kinnitanud, et NOA on kontrollinud kõiki töötajaid ja sanitaar- ja hügieeninõudeid järgitakse täie tõsidusega.  FOTO: Eero Vabamägi

Mõistatus, kuidas sai alguse ja levis tipprestoranis NOA salmonelloosipuhang, on vähehaaval lahti hargnemas. Samal ajal on restoran haigestunud klientidele hakanud kompensatsiooni välja maksma.

Tellijale

Praeguseni pole aga täit tõde nakkusallika ega levikuteede kohta. Selge on vaid see, et kõik haigestunud sõid teisipäeval, 17. juulil Viimsi nooblis restoranis veiseliha tartari.

Läinud nädala reedel sai veterinaar- ja toiduamet laborianalüüsidega ühele poole ja tuli välja, et roa kaks toorainet – veiseliha ja muna – olid nõuetekohased.

06.08.2018 08.08.2018
EELMINE
JÄRGMINE
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto