Sisukord
Maitsemeel
Postimees
28.02.2020
Koroonaviirus jõudis Eestisse. See ei ole maailmalõpp! (33) Eesti Koroonaviirus jõudis Eestisse Riia kaudu Iraanist (1) «Meil ei ole hädaolukorda ega kriisi – on oht» (5) Reisijatel tasub olla valmis lisakulutusteks Soome ja Rootsi peavad nakatumisriski väikeseks, Norra valmistub halvimaks (1) Eesti sportlased Itaalias teadmata pikal pausil Merivälja jahisadama vaidluses kukub tähtaeg Katri Raigi suhtes ei alustatud kriminaalmenetlust Sajuses Lõuna-Eestis viibib teede lumest puhastamine Majandus Maitsesuitsu keelamine toob salakauba tagasi (3) Liviko juht: Laua Viinal on eestlaste mandaat (12) Eestlaste sularaha hakkab ringlema läbi USA turvafirma Linnahalli rahastajad tahtsid ka Estonian Airi (1) Välismaa Soome ja Rootsi peavad nakatumisriski väikeseks, Norra valmistub halvimaks (1) Tšetšeeni blogija pääses tapmiskatsest eluga Kesk-Inglismaa üle ujutatud, uus torm tulekul Kreeka protestides sai viga üle 60 inimese Austria näitab eeskuju kahe äärmuse valitsusega (3) Johnson ähvardab suvel kõnelused ELiga katki jätta Süüria opositsiooniväed vallutasid tagasi olulise linna Arvamus Kairi Kreegipuu: mesilase enesehinnangust sotsiaalteadlase pilguga (3) Juhtkiri: koroona koduõuel Margus Parts: kommunistid Central Parkis (29) Evald Übi: milleks meile miljonilinn Tallinn? (2) Andrei Kuzitškin: Vene topeltkodakondsus kui Kremli relv (1) Andrus Karnau: kingitus Tallinkile (4) Meie Eesti Aleksei Lotman: looduse hävitamine on enesetapjalik ja amoraalne (3) Mihkel Kunnus: eetilised dilemmad ei kao keskkonnateadmiste kasvades (1) Helle Mäemets: majanduskasvu muutuv mõte (2) Kultuur Just neid lavastusi soovitavad eksperdid Enno Halleki elurõõm ja mängulisus Õõvastav õudusdraama Sport Eesti sportlased Itaalias teadmata pikal pausil Profipoksi eripära – igal külal on oma tšempion Tallinn Merivälja jahisadama vaidluses kukub tähtaeg Tartu Monica Rand ja Madis Lepajõe: kaks tegusat koalitsiooniaastat said läbi Kati Voomets: kuidas päriselt raha koguma hakata? Hiinalinna potipõllumeestele tuleb sel aastal kevad teisiti Tartlased panevad ka lähivaldade elanikud ringi väntama Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Aeglase toidu aeg: maitse veinist veisehautist

7 min lugemist
Veinine veisehautis. FOTO: Britt Paju

Pühapäev, perelõuna ja aeglaselt haudunud pajaroog – mida veel ühel talvisel nädalalõpul tahta? Toidublogija Britt Paju annab retseptivihje, kuidas veis ja punavein potis ühte sulatada.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

«Põnev, mida pikk aeg ja madal temperatuur suudavad toiduga teha ning kuidas maitsed potis lõpuks kokku sulavad,» kiidab Britt Paju aeglaselt haududa saanud potiroogi. Toidublogi noadkahvlid.ee ja kümmekonna kokaraamatu autori sõnul ongi just kannatlikkus hautise ja ka supi õnnestumise saladus – pikk ja tasane kuumutamine annab parema tulemuse kui kiirem variant. Tema kogemus ütleb ka seda, et enamasti maitsevad pajaroad veel paremini järgmisel päeval ülessoojendatult, kui kõik kokku podisenud maitsed on saanud natuke hinge tõmmata. Kõige ehedam slow food ehk aeglane toit.

27.02.2020 28.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto