Luunja kurgi tippaeg saabub talvel

Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp oma valdustes. FOTO: Kristjan Teedema

Kui talvel võib köögiviljalettidelt värsket kodumaist kaupa leida üsna vähe, siis Luunja kurk on seal alati olemas.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Luunja kurk ilmselt kellelegi eraldi tutvustamist ei vaja. On neid, kes ütlevad, et suudavad Luunja kurki Hispaania omast kinnisilmi eristada. Leidub ka neid, kes väidavad, et Luunja kurk ongi tegelikult Hispaaniast pärit, sellele on Tartu külje all lihtsalt kodumaised sildid külge kleebitud. Luunja kurke tootva Grüne Fee juht Raivo Külasepp soovitas seda juttu kuuldes ajakirjanikul kohale tulla ja «süütõendid» üle vaadata.

22.03.2019 25.03.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto