Sisukord
Maitsemeel
Postimees
06.04.2019
Eesti Peskov: Putin tahab hajutada Eesti hirme (43) Majandus Ardo Hansson sai ametisse Reformierakonna kiuste (20) Välismaa Killu-Villu võitlused Riia meerile sai saatuslikuks linna raha väärkasutamine Tülikas külaline tõstetakse tänavale (2) AJA PEEGEL. Hutu emad tapsid tutsi sülelapsi, mehed oma naisi, naabrid üksteist (14) Arvamus Vabariigi teine inimene (6) Rahale tekkis rahvus (1) Väärikat ei saa alandada (16) Marju Himma-Kadakas: kus me infokorratuses asume? (1) John Lennon ja läbimurre LSDga (2) Kultuur Nädala plaat. Tööstusrajooni melanhoolia John Lennon ja läbimurre LSDga (2) Sport Rootslanna, kel aukohal sõnad «ema» ja «isa» (2) Jaanus Kriiski kolumn: vaba Eesti sport on teelahkmel Mahakantud Žalgiris uskus, näitas iseloomu ja jõudis sihile NBA play-off’i ootel ehk naljakuust saab mängukuu Kodu Kaasaegne kasvuhoone teeb taimekasvatuse töö omaniku eest ära AK Tarmo Soomere: poolsurnud kassist rehepapliku deemonini ehk kas saame elada poolsuletud süsteemis? (28) Toomas Kiho: sada aastat seadusandjat Marju Himma-Kadakas: kus me infokorratuses asume? (1) Nädala plaat. Tööstusrajooni melanhoolia John Lennon ja läbimurre LSDga (2) Arter Stsenarist Martin Algus: mulle meeldib kõik, mis puudutab keelt! Ott Tänaku tõehetk kinolinal Kolhoosiaeg kolib vabaõhumuuseumi (2) Jüri Kolk: suurpuhastuse õndsus ja häda Unusta kõhnus! Ideaalmõõdud on rind 110, vöö 90, puus 120 Kui «Bambi» kohtub «Jääajaga» «Lemmikloomasurnuaid»: pöörane matmispidu Suvepealinn kutsub sööma Sõiduproov. Range Rover Evoque: nagu mööda rööpaid VIDEO. Moeese, milleta kevad ei tule Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Suvepealinn kutsub sööma

5 min lugemist
Pärnu Restoranide Nädal. FOTO: Viktor Tund

Täna algab Pärnus restoranide nädal, mille eileõhtusel avaõhtusöögil pakuti muu hulgas tammetõruleiba ning kikkaputkekrõpsu Mätiku talumeierei juustu ja võilillemoosiga. Kohalikud maitsed dirigeeris kokku peakokk Evari Tšetšin, kelle Umberto on üks 29 restoranist, mis järgmisel nädalal tavapärasest rahakotisõbralikumalt sööma meelitab.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Pole sugugi imestada, et Pärnu uue restorani Umberto peakokk Evari Tšetšin kostitas selsamal eilsel restoraninädala pidulikul õhtusöögil «Ninast sabani ja metsast mereni» külalisi sissejuhatuseks just tammetõru, kikkaputke ja võilillega.

«Olen täienisti umbrohusõltlane, see ongi minu käekiri,» ütleb ta. Vähe sellest, et nõgese- või hapuoblikasupp ja võilillemoos kuulusid Pärnumaal Laiksaare rabade vahel kasvanud Tšetšini menüüsse juba lapsepõlves, ta on viimased aastad end ka mitme taimetarga käe all täiendanud. «Et katsetada köögis ka seda metsikumat rohelist, mis veel laiemalt avastamata,» põhjendab ta. Kuivatatud ja jahvatatud kikkaputk, millest kokk küpsetas samal õhtusöögil talujuustu ja võilillemoosi kõrvale imeõhukesed küpsised, kuulub just sääraste vähetuntumate klassi.

05.04.2019 08.04.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto