Sisukord
Maitsemeel
Tänane leht

Toidufilmide festival: menüüs on superkokad, Michelin, toidutööstus

2 min lugemist
Milline on kolme Michelini tärni vääriline toit? Kuidas restoranimaailma kõrgeimaid hindeid saada? Mida kokad selle nimel teevad? Need küsimused saavad vastuse Tallinna toidufestivali filmis "Michelini tärnid - lugusid köögist". FOTO: Toidufilmide Festival

Kinos sõprus kestab 11.–14. aprillini toidufilmide festival.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Kuni pühapäevani võite kinosaalis rännata mööda maailma parimaid restoranikööke või tabada end mõttelt, kas ikka osta järgmine kord kotletiks suurfarmi õõvastavates tingimustes elanud loomade või lindude liha – toidufilmide festivalil näidatakse dokumentaalfilme, mis panevad kõhu nurruma, aga ka neid, mis ajavad seest keerama.

12.04.2019 15.04.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto