Sisukord
Äriuudised
Postimees
21.02.2020
Isamaa Huawei-ohu koosolekul osales Huawei lobist (3) Eesti Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (1) Lavly Perling reformib Ukraina prokuratuuri (1) Kliimamuutus sunnib metsatüli lõpetama Kaitseväest ajapikendust saanud noor: seni on enesetappu takistanud relva puudumine (12) Majandus Sealt tulevad maailma suurimad teemandid Tere alustas Kruuda tehtud võlgade maksmist Helme ennustab Euroopas raskeid eelarvekõnelusi Välismaa Taani annab Misāne Lätile välja Saksa radikaal mõrvas kümme inimest GRU võis korraldada keemiarünnaku ka Sofias Rootsi parlamendi spiiker: meie demokraatiale tehti stressitaluvustest Arvamus Juhtkiri: mida teha kroonijuveelidega? Herman Kelomees: linnainimeste maaelu Martin Mölder: erakondliku eelistuseta valijaist (1) Riina Solman: sõltuvusest peab olema väljapääs (1) Ene-Margit Tiit: Kapatoobri kooli lugu Meie Eesti Aleksei Lotman: metsamajandus kestlikuks – kiiresti! Anu Aug: riigimetsas toimuva üle otsustamine vajab selgeid reegleid Lauri Laanisto: tükeldamise tundlik teadus Kultuur Lelulugu Eesti moodi ehk mida arvata «Sipsikust»? (3) Sport Nurgeri elu Hispaanias: võib-olla ongi parem, et alati treenerist aru ei saa Eesti jõudis MMil paarissegateatesõidus esitosinasse Kontaveidi teekond lõppes veerandfinaalis Tallinn Kõlvart usaldab abilinnapead, opositsioon mitte (1) Tartu Tormituuled uhtusid Peipsi randa tapva taime (2) Ringkonnakohus jättis Martin Halliku hiigelhüvitiseta (1) Ulila rahvas soovib kõnniteed kiiremini kui võimalik (1) Tartlased tähistavad vabariigi aastapäeva mitu päeva Meelelahutus Koomiks Sudoku
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Vanas tehasehoones valmivad odavad tipptoidud

3 min lugemist
  • Lõuna ajal on Aparaadi resto pea alati puupüsti täis.
  • Kõige suuremaks mureks peavad juhid ruumipuudust.
  • Aparaat oli esimene tehaseinterjööriga söögikoht Tartus.
Aparaadi omanik Liis Pruusapuu (vasakul) ja resto juhataja Kai Saarna usuvad, et hea ja maitsva kõhutäie jaoks ei pea alati taevasse ulatuvaid summasid välja käima. Piisab, kui tooraine on kvaliteetne ja toit oskuslikult valmistatud. FOTO: Kristjan Teedema

Tartus aparaaditehases asuv restoran Aparaat ei jää toidu kvaliteedi poolest grammigi alla tippklassirestoranidele. Hindade poolest on koht aga üks rahakotisõbralikemaid.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Kuigi söögikohas pakutavad toidud on restoranikvaliteediga, kutsuvad Aparaadi juhtkond ja töötajad seda siiski hellitavalt «restoks». «Meie algne mõte oli pakkuda restoranikvaliteediga toite mõistliku hinnaga, lihtsas ja nüüdisaegses keskkonnas. Aparaaditehase üldine õhustik ongi vaba ja see laieneb ka meile,» selgitas Aparaadi omanik Liis Pruusapuu.

20.02.2020 21.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto