Sisukord
Maitsemeel
Postimees
31.08.2019
Eesti
Juhtkiri: kui oleks läinud teisiti (2)
Umbusaldati kõige eest ja veel natuke pealegi (13)
Peategelaste pilk minevikule. Vene sõjaväele oli lahkumine raske (3)
Mart Laar: Lennart Merit süüdistanud tegelastel peaks piinlik olema (26)
Välismaa
EKSKLUSIIV. Liibanon – riik, kus numbrimärgid on autodest kallimad
Arvamus
Juhtkiri: kui oleks läinud teisiti (2)
Kaspar Schultz: metsapõlengud pole enam normaalsus (3)
Kaja Kallas tegi valitsuse hoopis tugevamaks (52)
Aga palun – Swedbank
Tartu valmistub tulevikuks
Doha MMi ootuses
Hellar Lill: okupatsiooniarmee pensionärid ja kaks tarka presidenti (2)
Igas unistuste kodus peidab end südamevalu
Pildikesi tuleviku Iraanist
Uued tuuled Postimehe naljanurgas
NÄDALA PLAAT: Silmastatud hirm, laagerdunud 13 aastat
Kultuur
Apple’i ihamasina käivitamine
Igas unistuste kodus peidab end südamevalu
Pildikesi tuleviku Iraanist
Uued tuuled Postimehe naljanurgas
NÄDALA PLAAT: Silmastatud hirm, laagerdunud 13 aastat
Sport
Sportlik pinge ja viha tõi Teemantliiga üldvõidu
Vaimukindlus aitas Anett Kontaveidi sihile
Joosep Susi kolumn: kuidas tennis manduma kippus, aga Fedja ja Rafa selle päästsid
AK
Jüri Viikberg: kui kirjakeeleks saanuks tartu keel (11)
Ilmar Vene: progressist (2)
Tallinn 800: kritseldused vaha sees
Apple’i ihamasina käivitamine
Igas unistuste kodus peidab end südamevalu
Pildikesi tuleviku Iraanist
Uued tuuled Postimehe naljanurgas
NÄDALA PLAAT: Silmastatud hirm, laagerdunud 13 aastat
Arter
Amazonase fänn Ivo Tšetõrkin: Looduskaitsja olla on eluohtlik! (1)
Aitäh teile, karmid õpetajad! (16)
Kas pensionär elab veel 70 aastat? (14)
Vaat kui kaugele viib suvine raamatumüük! (2)
Kopsud läbi? Kuldsete kätega kirurg Tanel Laisaar paneb uued
Rikkad võivadki tappa!
Krüüslid, suulad ja hiigel-linnulaadad Bellingshauseni teel
Abielluda ja kohe auto alla jääda? Postimees Juuniori arvustavad lapsed (1)
Trikitame lillkapsaga: popist köögiviljast saab teha riisi, pitsapõhja ja steike
Tsikli sõiduproov. Mootorratas, mida ei jõuta nii palju toota, kui tahtjaid oleks
Telemaailma kurioosumid
minu meedia
Minu Meedia digi­paketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli minu meedia

Trikitame lillkapsaga: popist köögiviljast saab teha riisi, pitsapõhja ja steike

Tellijale
avatud
6 min lugemist
LIllkapsas maitseb kõige paremini kõrghooajal - siis ei tasu teda üle maitsestada ega ka kuumtöödelda. FOTO: Tuuli Mathisen

Alles see oli, kui ahjudes küpsetati terveid lillkapsapäid, siis tuli moodi lillkapsariis ja suvi tõi lauale grillitud lillkapsasteigid. «Lillkapsas on mõnus ja maitsev igal moel,» kiidab toiduajakirjanik ja -fotograaf Tuuli Mathisen.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele

Lillkapsas on kokandusmaailmas endiselt esirinnas. Üle kümnendi tagasi Iisraeli kokandustähe Eyal Shani ideest alanud ja maailmas õige mitu trendiringi teinud ahjuküpse lillkapsapea retsepti kõrvale on järjepanu leiutatud kõige erinevamaid mooduseid, kuidas seda köögivilja naksakalt kasutada. Lillkapsast tehakse pitsapõhju, panni- või grillsteike ja isegi «riisi». Ning jah, lillkapsast saab ka saia – ühes mandlijahu ja munaga tuleb sellest kohev gluteenivaba küpsetis, kinnitab toiduajakirjanik ja -fotograaf Tuuli Mathisen, kes proovis oma äsjailmunud raamatu «Brokoli ja lillkapsas» tarvis ära kõige erinevamad lillkapsaroad.

See kõik ei tähenda muidugi, nagu ei oleks enam au sees meie vanaemadeaegne lihtne suveklassika, kergelt keedetud lillkapsas võikillu, soola ja värske tillipuistega. Ja kuidas veel on!

30.08.2019 02.09.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Minu Meedia kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Minu Meedia konto