Marika Saar: kultuuripealinnaks valmistumise retsept

Marika Saar FOTO: Sille Annuk

Kultuuripealinna aasta 2024 peab pakkuma põnevat külalistele kodu- ja välismaalt, aga ennekõike on see suurepärane võimalus anda kohalikele kogukondadele uut hingamist ja tegemisrõõmu.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Aasta lõppes, uus algas ja selle juures on kõige toredam kokkuvõtete tegemine ja uute plaanide seadmine. Mis seal salata, pühade ajal tuleb mõelda ka sellele, mida head ja paremat pühadeks lauale panna.

Elva valla kogemuse põhjal soovitan kõigile Lõuna-Eesti omavalitsustele kultuuripealinnaks valmistumise retsepti. Komponendid on sellised, mida endale sobivas koguses lisades saab omanäolise maitseelamuse – kellele soolasema, kellele magusama, kellele hapuma ja kellele vürtsikama.

31.12.2020 05.01.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto