Veebruaris toimuval «Maitsval Tartul» pakub Stuart Kivi-Cauldwell Briti klassikalist toitu Eesti võtmes, kombineerides seda kohalike toorainete ja maitsetega. FOTO: Kristjan Teedema

Stuart Kivi-Cauldwell (47) on üle 30 kokana töötatud aasta jooksul valmistanud toite maailma tipprestoranides, teinud süüa superstaaridele ja pärjatud ka kõrgelt hinnatud Briti restoranide AA-rosetiga. Läinud aasta oktoobrist valmistab tippkokk roogi Tartu kesklinna liharestoranis Meat Market.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale
Pea 30-aastase kogemusega tippkokk Stuart Kivi-Cauldwell alustas Tartu kesklinna liharestoranis Meat Market tööd oktoobrist. FOTO: Kristjan Teedema

Kui Eestis mullu suve hakul koroonapiirangud leevenesid ja restoranid korraks taas õide lõid, siis Londonis nii hästi ei läinud.