Elagu Eesti! Tähista pidupäeva võileivatordiga

Võileivatort singi-virsikukreemiga. FOTO: Kristjan Teedema

Pange vabariigi aastapäeval lauale vana hea pidutoit, võileivatort. Piisavalt pidulik, lihtne teha ja paras väiksemas pereringis süüa. Tarvilikke soovitusi jagab Elva Kataköögi perenaine Eve-Kati Mägi.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Laduda võileivatort vaagna asemel servadega vormi sisse on üks nõkse, mis aitab tordi mahlasemaks ja külluslikumaks muuta, ütleb Eve-Kati Mägi. Samuti võib võileivatordi harjumuspärase kandilise asemel teha ka ümmarguse, kasutades ümmargust lahtikäivat koogivormi.

19.02.2021 22.02.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto