Moodne võileib kummardab täisteri ja taldrikureeglit. Proovi kolme retsepti

Mozzarella-tomativõileib. FOTO: Merilin Siimpoeg

Ka võileibu võib taldrikureegli järgi mängeldes kokku laduda. Loodusretkele, hommikusöögiks, õhtueineks. Toidublogija Merilin Siimpoeg ja toitumisterapeut Külli Holsting jagavad isuäratavaid ja tervisesõbralikke ideid.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

«Mulle meeldib tohutult käia rabamatkadel ja pidada mere ääres piknikke,» õhkab toidufotograaf ja -stilist, «Koogikontori»​ toidublogi autor Merilin Siimpoeg. Tema praegune lemmik-matkavõileib koosneb seemnetega mitme vilja palaleivast, mille kahe poole vahele mahub kuumsuitsulõhe, rohkelt värskeid spinatilehti, praemuna ja avokaado-laimimääre. Viimase valmistab ta küpsest avokaadost ning maitsestab laimimahla, soola ja pipraga. Maitsev!

16.04.2021 19.04.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto