PM NÄDAL ⟩ Rado restoranis tehakse lillkapsaga imet

Nüüd saab valida, kas süüa restorani terrassil või saalis. FOTOD: Britt Rosen FOTO: Britt Rosen

SÖÖGIKOHT. Udarašnitsel on tänaseks otsas. Midagi sellist võib Tallinnas kuulda vaid Rados.   

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Rado, muide, on üks väheseid, kui mitte ainus haruldane koht pealinnas, kus potis ja pannil on hinnas ka südamed, kopsud, neerud või ajud. Mitte midagi ei tohi minna raisku, rupskid on samuti avastamist väärt, ütleb peakokk Rado Mitro, tehes sellega oma köögist maitseseiklejatele kutsuva tulukese.

28.05.2021 31.05.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto