Nädala retseptid ⟩ Köök kolib sütele: proovi grillil ka seeni, tofut, banaani

Grillitud avokaado, tofu ja suvikõrvits koos tomati-jõhvika salsaga. FOTO: Mikk Mägi FOTO: Mikk Mägi

GRILLISUVI KÄES. Liha läheb eestlastel grillile koormakaupa. Laske end vahelduseks inspireerida veganrestorani V peakokal Mikk Mägil, kes tunneb köögis kõige paremini taimse toidu hingeelu.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Seened, näiteks šampinjonid või portobello, tofu, baklažaan, suvikõrvits, sibul, küüslauk, loetleb Mikk Mägi põhilist, mis tema Lahemaa majapidamise suures aias soojade tulles kõigepealt grillile läheb. «Meie kodus tehakse palju ka lõkkel süüa, kõige rohkem kõiksugu köögiviljavokke,» räägib ta.

04.06.2021 07.06.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto